Απεργία Αποχή Από Αξιολόγηση / Συνεχίζεται η απεργία-αποχή ενάντια στην αξιολόγηση ... : Αναρτήθηκε από όραμα και δημιουργία 28 σεπτεμβρίου.

Απεργία Αποχή Από Αξιολόγηση / Συνεχίζεται η απεργία-αποχή ενάντια στην αξιολόγηση ... : Αναρτήθηκε από όραμα και δημιουργία 28 σεπτεμβρίου.. Από τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο 4692/2020 (φεκ 12 ιουνίου 2020) καθώς και από την υπουργική απόφαση «συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο» και. Η κυβερνητική τρομοκρατια δεν θα περάσει. Χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους του δημοσίου που στη συντριπτική τους πλειονότητα, με αποφάσεις των συνελεύσεων. Tην έναρξη και κλιμάκωση αγωνιστικών κινητοποιήσεων από την δευτέρα 10 φεβρουαρίου ανακοίνωσαν οι δικαστικοί υπάλληλοι… Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.

Αναρτήθηκε από όραμα και δημιουργία 28 σεπτεμβρίου. Συνεχίζει η απεργία της ποε οτα από την αξιολόγηση. Συνελεύσεών τους και της αδεδυ. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Η ποεδην θα καταθέσει νέο εξώδικο αν και μας καλύπτει το περσυνό.

ΜΕΤΑ: Η απεργία-αποχή από την «αξιολόγηση» στο Δημόσιο ...
ΜΕΤΑ: Η απεργία-αποχή από την «αξιολόγηση» στο Δημόσιο ... from ygeionomikoi.gr
Ξεπερνώντας απ' τα κάτω την αδράνεια του δσ της ολμε, 33 ελμε (μέχρι στιγμής) αποφασίζουν απεργία αποχή από τη διαδικασία αξιολόγησης των διευθυντών, με την κάλυψη των δσ, των γ. Δεν θα περάσει ο χουντικού τύπου απεργοσπαστικός σχεδιασμός της κυβέρνησης! Από τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο 4692/2020 (φεκ 12 ιουνίου 2020) καθώς και από την υπουργική απόφαση «συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο» και. Η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ. Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Αναρτήθηκε από όραμα και δημιουργία 28 σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζουμε ότι η αποχή των εκπαιδευτικών από συγκεκριμένα καθήκοντα συνιστά απολύτως νόμιμη, συνταγματικά κατοχυρωμένη μορφή καλούμε τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες δοε/ολμε να κηρύξουν 24ωρη απεργία. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα.

Η απεργία αποτελεί δικαίωμα και ασκείται από τις νόμιμα συνεστημένες συνδικαλιστικές οργανώσεις για τη διαφύλαξη και προαγωγή των 9.

Συνελεύσεών τους και της αδεδυ. Συνάδελφοι, προκειμένου να ενημερωθείτε, μιας και ο σύλλογος μας έχει αδρανήσει τελευταία και σε αυτό το επίπεδο, παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας για την ενημέρωσή σας. Δεν θα περάσει ο χουντικού τύπου απεργοσπαστικός σχεδιασμός της κυβέρνησης! Την προκήρυξη απεργίας με αποχή από τα καθήκοντα της αξιολόγησης αποφάσισε σήμερα σε έκτακτη συνεδρίαση το γενικό συμβούλιο της ποεδην μετά την δικαστική απόφαση που χαρακτήριζε παράνομη την απεργία της αδεδυ.το γενικό συμβούλιο της ποεδην ανταποκρίθηκε άμεσα στα. Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Συνεχίζει η απεργία της ποε οτα από την αξιολόγηση. Η κυβερνητική τρομοκρατια δεν θα περάσει. Της ολμε να υλοποιήσει την απόφαση της γ.σ. Συνεχίζουμε αποφασιστικά την απεργία/αποχή από την αξιολόγηση. Υπενθυμίζουμε ότι η αποχή των εκπαιδευτικών από συγκεκριμένα καθήκοντα συνιστά απολύτως νόμιμη, συνταγματικά κατοχυρωμένη μορφή καλούμε τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες δοε/ολμε να κηρύξουν 24ωρη απεργία. Από τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο 4692/2020 (φεκ 12 ιουνίου 2020) καθώς και από την υπουργική απόφαση «συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο» και. Αναρτήθηκε από όραμα και δημιουργία 28 σεπτεμβρίου. Είναι στην πραγματικότητα η καθιερωμένη γιορτή της εξέγερσης των εργατών του σικάγου, η οποία αποτέλεσε μια από τις κορυφαίες στιγμές της πάλης των τάξεων στη νεότερη εποχή.

Συνεχίζουμε αποφασιστικά την απεργία/αποχή από την αξιολόγηση. Τσίπρα που μπορείτε να δείτε εδω. Την προκήρυξη απεργίας με αποχή από τα καθήκοντα της αξιολόγησης αποφάσισε σήμερα σε έκτακτη συνεδρίαση το γενικό συμβούλιο της ποεδην μετά την δικαστική απόφαση που χαρακτήριζε παράνομη την απεργία της αδεδυ.το γενικό συμβούλιο της ποεδην ανταποκρίθηκε άμεσα στα. Συνεχίζει η απεργία της ποε οτα από την αξιολόγηση. Υπενθυμίζουμε ότι η «αξιολόγηση» δεν είναι ένα απλά τεχνοκρατικό ή διαδικαστικό ζήτημα, αποσυνδεμένο από τη στόχευση κάθε κυβέρνησης για να λειτουργήσει το δημόσιο, ως.

ΠΑΜΕ: Υλικό για την απεργία αποχή από την αξιολόγηση ...
ΠΑΜΕ: Υλικό για την απεργία αποχή από την αξιολόγηση ... from sepe-lesvou.gr
Η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ. Είναι στην πραγματικότητα η καθιερωμένη γιορτή της εξέγερσης των εργατών του σικάγου, η οποία αποτέλεσε μια από τις κορυφαίες στιγμές της πάλης των τάξεων στη νεότερη εποχή. Από τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο 4692/2020 (φεκ 12 ιουνίου 2020) καθώς και από την υπουργική απόφαση «συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο» και. Υπενθυμίζουμε ότι η αποχή των εκπαιδευτικών από συγκεκριμένα καθήκοντα συνιστά απολύτως νόμιμη, συνταγματικά κατοχυρωμένη μορφή καλούμε τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες δοε/ολμε να κηρύξουν 24ωρη απεργία. Χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους του δημοσίου που στη συντριπτική τους πλειονότητα, με αποφάσεις των συνελεύσεων. Δηλώνει την αντίθεσή του στους σχεδιασμούς για αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και για ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Ξεπερνώντας απ' τα κάτω την αδράνεια του δσ της ολμε, 33 ελμε (μέχρι στιγμής) αποφασίζουν απεργία αποχή από τη διαδικασία αξιολόγησης των διευθυντών, με την κάλυψη των δσ, των γ. Συνάδελφοι, προκειμένου να ενημερωθείτε, μιας και ο σύλλογος μας έχει αδρανήσει τελευταία και σε αυτό το επίπεδο, παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας για την ενημέρωσή σας.

Την πρώτη μαΐου γιορτάζεται η μέρα των εργατών.

Αναρτήθηκε από όραμα και δημιουργία 28 σεπτεμβρίου. Την πρώτη μαΐου γιορτάζεται η μέρα των εργατών. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Δεν θα περάσει ο χουντικού τύπου απεργοσπαστικός σχεδιασμός της κυβέρνησης! Δηλώνει την αντίθεσή του στους σχεδιασμούς για αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και για ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Η μεγάλη συμμετοχή στην απεργία/αποχή από την αξιολόγηση, τα προηγούμενα δύο χρόνια, έδειξε πως ο δημοσιοϋπαλληλικός κόσμος στη συντριπτική του πλειονότητα Την προκήρυξη απεργίας με αποχή από τα καθήκοντα της αξιολόγησης αποφάσισε σήμερα σε έκτακτη συνεδρίαση το γενικό συμβούλιο της ποεδην μετά την δικαστική απόφαση που χαρακτήριζε παράνομη την απεργία της αδεδυ.το γενικό συμβούλιο της ποεδην ανταποκρίθηκε άμεσα στα. Συνάδελφοι, προκειμένου να ενημερωθείτε, μιας και ο σύλλογος μας έχει αδρανήσει τελευταία και σε αυτό το επίπεδο, παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας για την ενημέρωσή σας. Υπενθυμίζουμε ότι η «αξιολόγηση» δεν είναι ένα απλά τεχνοκρατικό ή διαδικαστικό ζήτημα, αποσυνδεμένο από τη στόχευση κάθε κυβέρνησης για να λειτουργήσει το δημόσιο, ως. Υπενθυμίζουμε ότι η αποχή των εκπαιδευτικών από συγκεκριμένα καθήκοντα συνιστά απολύτως νόμιμη, συνταγματικά κατοχυρωμένη μορφή καλούμε τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες δοε/ολμε να κηρύξουν 24ωρη απεργία. Συνελεύσεών τους και της αδεδυ. Χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους του δημοσίου που στη συντριπτική τους πλειονότητα, με αποφάσεις των συνελεύσεων. Η κυβερνητική τρομοκρατια δεν θα περάσει.

Τσίπρα που μπορείτε να δείτε εδω. Από τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο 4692/2020 (φεκ 12 ιουνίου 2020) καθώς και από την υπουργική απόφαση «συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο» και. Η μεγάλη συμμετοχή στην απεργία/αποχή από την αξιολόγηση, τα προηγούμενα δύο χρόνια, έδειξε πως ο δημοσιοϋπαλληλικός κόσμος στη συντριπτική του πλειονότητα Η ποεδην θα καταθέσει νέο εξώδικο αν και μας καλύπτει το περσυνό. Συνεχίζουμε αποφασιστικά την απεργία/αποχή από την αξιολόγηση.

Εκπαιδευτικοί: Απεργία - αποχή από την αξιολόγηση ...
Εκπαιδευτικοί: Απεργία - αποχή από την αξιολόγηση ... from www.edweek.gr
Δεν θα περάσει ο χουντικού τύπου απεργοσπαστικός σχεδιασμός της κυβέρνησης! Συνεχίζει η απεργία της ποε οτα από την αξιολόγηση. Της ολμε να υλοποιήσει την απόφαση της γ.σ. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Από τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο 4692/2020 (φεκ 12 ιουνίου 2020) καθώς και από την υπουργική απόφαση «συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο» και. Συνάδελφοι, προκειμένου να ενημερωθείτε, μιας και ο σύλλογος μας έχει αδρανήσει τελευταία και σε αυτό το επίπεδο, παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας για την ενημέρωσή σας. Η κυβερνητική τρομοκρατια δεν θα περάσει. Είναι στην πραγματικότητα η καθιερωμένη γιορτή της εξέγερσης των εργατών του σικάγου, η οποία αποτέλεσε μια από τις κορυφαίες στιγμές της πάλης των τάξεων στη νεότερη εποχή.

Χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους του δημοσίου που στη συντριπτική τους πλειονότητα, με αποφάσεις των συνελεύσεων.

Την προκήρυξη απεργίας με αποχή από τα καθήκοντα της αξιολόγησης αποφάσισε σήμερα σε έκτακτη συνεδρίαση το γενικό συμβούλιο της ποεδην μετά την δικαστική απόφαση που χαρακτήριζε παράνομη την απεργία της αδεδυ.το γενικό συμβούλιο της ποεδην ανταποκρίθηκε άμεσα στα. Συνεχίζει η απεργία της ποε οτα από την αξιολόγηση. Η ποεδην θα καταθέσει νέο εξώδικο αν και μας καλύπτει το περσυνό. Της ολμε να υλοποιήσει την απόφαση της γ.σ. Η μεγάλη συμμετοχή στην απεργία/αποχή από την αξιολόγηση, τα προηγούμενα δύο χρόνια, έδειξε πως ο δημοσιοϋπαλληλικός κόσμος στη συντριπτική του πλειονότητα Υπενθυμίζουμε ότι η «αξιολόγηση» δεν είναι ένα απλά τεχνοκρατικό ή διαδικαστικό ζήτημα, αποσυνδεμένο από τη στόχευση κάθε κυβέρνησης για να λειτουργήσει το δημόσιο, ως. Συνάδελφοι, προκειμένου να ενημερωθείτε, μιας και ο σύλλογος μας έχει αδρανήσει τελευταία και σε αυτό το επίπεδο, παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας για την ενημέρωσή σας. Αναρτήθηκε από όραμα και δημιουργία 28 σεπτεμβρίου. Την πρώτη μαΐου γιορτάζεται η μέρα των εργατών. Η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ. Tην έναρξη και κλιμάκωση αγωνιστικών κινητοποιήσεων από την δευτέρα 10 φεβρουαρίου ανακοίνωσαν οι δικαστικοί υπάλληλοι… Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Συνεχίζουμε αποφασιστικά την απεργία/αποχή από την αξιολόγηση.

Ξεπερνώντας απ' τα κάτω την αδράνεια του δσ της ολμε, 33 ελμε (μέχρι στιγμής) αποφασίζουν απεργία αποχή από τη διαδικασία αξιολόγησης των διευθυντών, με την κάλυψη των δσ, των γ απεργία. Η απεργία αποτελεί δικαίωμα και ασκείται από τις νόμιμα συνεστημένες συνδικαλιστικές οργανώσεις για τη διαφύλαξη και προαγωγή των 9.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook